Behandeling plan

Het begon allemaal in oktober 2015, Petra kwam net terug van een laatste vlucht uit Rio de Janeiro en had 14 dagen verlof.
De buurman was op bezoek en Petra ging koffie en thee zetten, plotseling was ze uit het zicht en lag op de grond te stuiptrekken.
 
Gelijk 112 gebeld en haar nauwlettend in de gaten gehouden op ademhaling en het niet verder met het hoofd op de stenen vloer bezeren.
Ambulance was er binnen 6 minuten en onderweg naar het LUMC in Leiden.
Na 5 dagen zoeken en testen vooral gefocust op het hart kwam er onderweg naar de CT afdeling een epilepsie aanval (insult)
 
Toen was alles duidelijk voor de neuroloog en werden die dag nog naar huis gestuurd met wat anti epileptica pillen en een afspraak na 3 weken voor een MRI-scan van het hoofd.
 
Eenmaal thuis en na verschillende grotere epileptische aanvallen (grand mal) ook weer met ambulances erbij wilden we niet meer te lang wachten op deze MRI-scan en besloten naar zo'n privé instelling te gaan die je dan zelf moet betalen.
 
Die zagen alleen maar wat vocht (oedeem) in de hersenen maar voor de rest niks bijzonders zoals een mogelijke tumor uitgelegd door een echte radioloog en zwart op wit meegekregen.
Na deze drie weken mochten we de MRi in het ziekenhuis over doen en daar bleek wel degelijk een tumor zichtbaar te zijn.
 
Eerst volgende dinsdag is het MDO (multi disciplinaire overleg) in het ziekenhuis en daar werd besloten Petra te adviseren zo snel als mogelijk te opereren.
Wij als leken in deze wereld gelijk akkoord uiteraard want dit zijn de specialisten en Petra werd op 15 december 2015 ingepland.
 
Operatie technisch 100% goed verlopen maar ook al is de hele tumor van 12 millimeter in zijn geheel verwijderd blijven er zoals bij een tennisbal er altijd haartjes achter (wortels) die weer opnieuw zullen gaan groeien tot een tumor.
Tumor is naar het lab en uitslag week later bleek de ergste van zijn soort: glioblastoom graad 4
 
Alle 4 artsen (neuroloog, chirurg, oncoloog, radioloog) vertellen nog net niet in koor dat dit een verloren strijd is welke u nooit zult winnen, maar adviseren u wel met chemo en radio therapie te beginnen om wat tijd te rekken.
U bent nog jong en relatief sterk dus schatten we in dat als u niks doet 6 tot 8 maanden heeft en met deze beide therapieën 12 tot 14 maanden kan halen.
 
BAM !!!  de toon is gezet onze wereld stort in en verder....heeeel diep dal met de nodige (verslavende) kalmerende pillen.
 
Het drama leek uitzichtloos want als alle geleerden vertellen dat je dood gaat op korte termijn en je daardoor barstensvol angsten zit die zich dan weer uiten op epileptische aanvallen kom je ineens in een draaimolen van hele zware ellende en zware depressies.
 
Dus ik als partner heb besloten 100% Petra bij te staan en alles om mij heen qua werk, hobby's, enz. tijdelijk te laten vallen, en begin zoals iedereen die dit meemaakt op internet te lezen lezen lezen... 
Al gauw kom je zeer uiteenlopende verhalen tegen waardoor je snel geneigd bent ermee op te houden en het pad van de specialisten te volgen, maar dan weet je ook de uitkomst al en dat vind ik niet acceptabel dus ga ik een stapje verder dan alleen lezen op het internet.
 
Ik ben de verhalen van andere doktoren, professoren en ervaringsdeskundigen die mij aanspreken in binnen en buitenland gaan contacten via mail en skype gesprekken met als gevolg dat ik meer en meer geïnteresseerd raakte in het begrijpen wat kanker nu eigenlijk is. Hoe en waardoor ontstaat het in je lichaam, waarom stijgt het aantal personen die het krijgen zo snel de laatste jaren en het belangrijkste wat kun je het beste er tegen doen als je het hebt maar ook om het te voorkomen.
 
Dit is een lange reis maar ik word gigantisch gedreven naarmate je dieper en dieper gaat en terecht komt in een wereld waar het hoofdzakelijk om geld gaat en niet meer in de mensheid, er leven dus meer mensen van de financiële opbrengsten van kanker dan er aan dood gaan dus doen ze er alles aan om dat zo in stand te houden.
 
Er zijn al tientallen jaren maar drie opties in de reguliere zorg als het om kanker gaat: opereren, chemo en bestralen terwijl/ omdat het een miljarden business is, wat klopt er niet?
Ik kan daar nog uren over verder gaan maar ik hou het nu even op wat Petra allemaal gedaan heeft tot nu toe.
 
Omdat de specialisten ons vertelden dat hun aangeboden therapieën als chemo en bestralen niet veel zou helpen besloot Petra dat niet te willen gezien de ellende al groot genoeg was en niet nog meer erbij wilde.
We kozen ervoor om haar immuunsysteem te boosten want we waren er al van overtuigd dat genezing niet alleen een tumor verwijderen is maar bij de oorzaak moet aanpakken, immers als je een zwart blad bij een plant ziet deze weg knipt is het probleem van de plant niet daarmee verholpen.
 
Dus besloten we als stap 1 aan de hand van bloed en haar testen eens te bekijken wat we nou te kort komen of teveel hebben aan vitaminen, mineralen en of zware metalen in ons systeem  https://youtu.be/M_-L77l3siI  dit zette ons op het spoor om in Duitsland wat infusen (Curcumine, Vitamine C, Quercitine, Choline)  te gaan doen die in Nederland minder snel te vinden zijn. Ook gelijk een supplementen lijn opgestart met wat direct nodig was als Vitamine D3 druppels, Magnesium, Jodium, Selenium, Omega 3, B12, B17 ----> https://youtu.be/wrbS3t2sfZY
 
stap 2 is niet meer de slechte dingen in je lichaam te stoppen en dan moet je denken aan suiker, transvetten, gluten, soja, mais ---->  https://youtu.be/9WCzq-a1z7A  ook het vele water wat je zult gaan nuttigen moet van de beste kwaliteit zijn zonder hormonen, pesticiden, plastics en hebben daarvoor een filterings installtie aangeschaft ----> https://www.osmoseapparaat.nl/inbouw-modellen/ro-50-deluxe.html met mineralen toevoegingen zodat we een water drinken met een PH van 8.2. Het lichaam is in top conditie als het een PH heeft van 7.38 en elk chronische zieke persoon zit daar ver onder, dit is zelf thuis simpel te testen met PH strips en zo een gemiddelde te meten via speeksel.
 
Wat er ook bij hoort is een goed dieet maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, na vele pogingen is het steeds verschoven en zijn nu van mening dat we de dag beginnen met een aangepast Dr. Budwig papje als ontbijt ----> http://www.tegenkanker.nl/project/budwigpapje/  en dan overstappen op het Dr.Gerson dieet ----> http://genezendvermogen.nl/gerson-dieet-therapie-wilko-van-der-vegt-deel-1/
 
stap 3 door deze Dr.Gerson therapie kwamen we ook op de beste ontgifting methoden in onze ogen en dat zijn koffie klysma's waar wij dus ook mee gestart zijn. eerst een paar keer via een expert in Amsterdam om het te leren wat uiteindelijk heel simpel was maar als een enorme drempel leek door de beelden van Patty Brard op Ibiza. We zijn nog niet op het gewenste niveau zoals Gerson het aanbeveelt maar dat is groeiende.
 
Om de drie maanden deden we een MRi scan in ons LUMC ziekenhuis in Leiden maar daar onze specialist er geen nut meer in zag omdat we geen nabehandeling volgden daar niet meer terecht konden en het dossier overdraagde aan onze huisarts, deze helpt ons waar mogelijk en monitort Petra om de zoveel weken.
 
Zelf doe ik overal aan mee en test dus ook alle supplementen en therapieën op mijzelf uit zodat ik een beter beeld heb als Petra is vreemds ondergaat en mee kan praten erover, moet toegeven dat dit een zeer leerzaam pad is en nog steeds lerende ben.
 
stap 4 is nu net begonnen, iets wat we al een tijdje wisten maar nog niet van kwam omdat de gratis uitgedeelde NOCEBO in het ziekenhuis eerst zoveel mogelijk verwerkt moest worden in het hoofd van Petra ----> https://www.nemokennislink.nl/publicaties/dodelijke-verbeeldingskracht  
Na 3 psychologen en nu bij onze Haptonoom denken dat Petra langzaam klaar is om het mentale gedeelte aan te gaan pakken.
 
Dit alles is niet alleen tijdrovend maar gezien de verzekering niks tot bijna niks vergoed ook erg kostbaar geworden, we hebben de boot, privé auto's en nog wat sieraden al opgegeten en gaan nu met de pet rond hopende deze periode zo goed mogelijk te kunnen doorstaan.
 
Ik ben het nuchtere type die altijd zei: meten is weten, zien is geloven, vast weer zo'n hocus pocus verhaal enz. enz., maar hoe dieper ik het allemaal benader hoe logischer het allemaal wordt en het heel reëel is dat er nog tal van mogelijkheden zijn om deze zeer agressieve vorm van kanker aan te pakken ook al vinden sommigen dat ik wanhopig ben door er zo in door te draven en het maar beter kan accepteren en los laten.
 
Wordt vervolgd!